Jimmy Ersson – historisk vinnare av Tekints första golfmästerskap

I strålande sol och ljumma vårvindar gick Tekint Invitational Golf Championship av stapeln på natursköna Vibynäs Golf i Sörmland. Jimmy Ersson blev historisk som den förste att vinna TeknikIntegratörernas eget golfmästerskap för underkonsulterna.

Jimmy Ersson tog hem segern i konkurrens med åtta av företagets andra konsulter. Första pris var en glänsande pokal, ära och ett helt års skryträttigheter.

– Nu finns det kanske risk att jag blir olidlig, skrattar han. Skämt åsido, det här var en riktigt fin eftermiddag tillsammans med vännerna på Tekint.

Avslappnad samvaro
Lagkampen vanns av Jörgen Palmgren, Håkan Sandström och Nenad Matic. Tävlingen var bara ett av många tillfällen för företagets verksamhetsnära konsulter att mötas och ha trevligt under avslappnade former.

– För oss på Tekint är det viktigt att skapa gott om möjligheter att träffas även utanför jobbet, säger Jonas Björnfot, en av bolagets grundare och initiativtagare till mästerskapet. Det stärker sammanhållningen och vi lär känna varandra på ett helt annat sätt.   

Jonas Björnfot deltog själv i tävlingen på Vibynäs där han slogs om sistaplatsen men missade den med bara tre slag. Trots den blygsamma placeringen gav arrangemanget mersmak.

– Det här ska bli en vårtradition för oss på Tekint. Jag hoppas att vi får med oss ännu fler golfsugna kollegor nästa år.

Dela nyheten
Relaterade nyheter