Vi är TeknikIntegratörerna

Vi som startat konsultbolaget TeknikIntegratörerna heter Jonas Björnfot och Stefan Janson. Efter mer än 15 år i branschen, Stefan på beställarsidan, Jonas som leverantör och nära varandra under flera år, såg vi ett problem. Konsulter med små egna bolag hade sällan de resurser som krävs för att tävla om stora ramavtal inom exempelvis infrastruktur. På så sätt missade stora organisationer i offentlig sektor möjligheten att knyta till sig erfarenhet och kompetens från de bästa i branschen.

Affärsidé före sin tid
Därför grundade vi 2011 vårt gemensamma bolag. Tekint:s affärsidé är lika enkel som genial och var dessutom före sin tid. Istället för att ha anställda, samlar vi olika typer av seniora och juniora konsulter under samma tak. Vi som grundare är själva underkonsulter i bolaget. Tillsammans bildar vi ett lag starkt nog att konkurrera om de riktigt stora avtalen inom offentlig sektor. Idag består TeknikIntegratörerna av mer än 40 handplockade specialister och är ett av landets ledande och mest ansedda konsultföretag inom väginfrastruktur. Motivationen att stanna kvar i vårt gäng år efter år är att få jobba och utvecklas ihop med de bästa i branschen och med de mest attraktiva uppdragen.

Tillhörighet är viktigt
Fast vi alla har våra egna företag, tycker vi det är viktigt att tillhöra ett lag. Därför träffas alla konsulter regelbundet, inte bara i arbetsmöten utan även för trevliga aktiviteter av skilda slag. Vi ordnar också regelbundet internutbildningar där våra experter får chans att träffas, fräscha upp kunskaperna inom sina kompetensområden och lära nytt.

Så här jobbar vi

Vi driver era projekt framåt på ett transparent, systematiskt och strukturerat sätt. På så sätt integreras nya it-lösningar smidigt och naturligt i er ordinarie verksamhet. Det här är vår filosofi:

Vi är utforskande

Vi är nyfikna av oss och vill utforska alla tänkbara möjligheter att förbättra era befintliga system. Vi har stor erfarenhet av utveckling och vet att en lösning aldrig är bättre än den senaste iterationen.

Vi är öppna

Vi går in i alla projekt med ett öppet sinne, utan att begränsa oss till en förutfattad tanke eller idé. Vi är öppna i dialogen tillsammans med er som kund och med andra intressenter. Så undviker vi missförstånd och tidsödande krångel.

Vi är lojala

Uppriktighet och ärlighet är grundpelare i alla goda och långvariga relationer. Våra experter utvecklar er verksamhet med ett transparent arbetssätt. Vi är lojala och rustar er för att själva kunna driva era projekt vidare, i det dagliga arbetet.