Tekint firar in sommaren med skön avtalsförlängning

Lagom till sommar och sol kom beskedet om en tvåårig förlängning av TeknikIntegratörernas största resursavtal med Trafikverket. – Det känns helt fantastiskt, säger Stefan Jansson, uppdragsansvarig vid konsultbolaget. Nu kan vi ta semester med en riktigt skön känsla allihop.

Parterna undertecknade avtalsförlängningen i mitten av juni. Myndigheten valde därmed att utnyttja den första av två optioner i ett avtal för övervakning och styrning av vägtrafik, område mottagande. Här bistår Tekint med resurser för projektledning, dokumenthantering, systemsamordning och systematisk kravhantering.

Sexton av konsultbolagets experter arbetar i dagsläget inom det aktuella uppdraget. Flera av dem anslöt till företaget för att bli del av projektet när det startade i januari 2022 och för dem är beskedet om förlängning naturligtvis extra glädjande.

– Jag är så stolt över alla våra duktiga konsulter. Jag tror att en viktig anledning till att myndigheten väljer oss är det personliga, långsiktiga stöd vi kan ge. Med Tekint vet de vad de får. Spetskompetenserna som vi erbjuder i våra anbud är samma experter som sedan arbetar i projekten.

Ett starkt lag av specialister
TeknikIntegratörerna växer och har dubblat sin omsättning tre år i följd. Bolaget knyter till sig nya konsulter när behov uppstår. Experter inom väginfrastruktur söker sig till bolaget för de attraktiva uppdragen och för att få utvecklas tillsammans med några av landets mest kunniga it-specialister.

– Vi på Tekint är jätteglada att Trafikverket väljer fortsatt samarbete med oss och hoppas få stödja dem med vårt specialistkunnande även kommande år.

– Men nu tar vi välförtjänt semester och jag önskar alla en glad sommar!

För mer information, kontakta:
Stefan Jansson, uppdragsansvarig Tekint
+46 70 378 41 40
stefan.jansson@tekint.se

Dela nyheten
Relaterade nyheter